MENU SLUITEN

Gratis schetsontwerp

Uw eigen woning laten ontwerpen

U denkt er al een tijd aan om uw eigen woning te (laten) bouwen, maar u weet niet waar u moet beginnen? Of u heeft al concrete plannen maar wilt een goed ontwerp voor uw toekomstige woning? Studio M Architectuur kan u al helpen vanaf het begin van het proces met de globale ideefase. Waar moet u allemaal rekening mee houden? Wat kost het? Wat komt er bij kijken? We adviseren u graag bij uw keuzes en begeleiden u vanaf begin tot de oplevering van uw woning, of u uw woning nu laat bouwen door een aannemer of zelf gaat bouwen.

Wanneer u er aan denkt een woning te laten bouwen kunt u contact met ons opnemen via het formulier, ook kunt u een e-mail sturen of bellen op 020 244 1575.

We zullen u dan benaderen voor een gesprek waarin we de mogelijkheden voor en uw wensen bespreken. Aan de hand van dit gesprek kunnen we een geheel vrijblijvend schetsontwerp voor u maken zodat u een idee krijgt wat de mogelijkheden zijn en hoe uw woning er uit kan komen te zien. Dit schetsontwerp zal bestaan uit een plattegrond, gevelaanzichten en 3D sfeerimpressies. Bent u enthousiast geworden van het schetsontwerp en de mogelijkheden, dan kunt u besluiten met ons verder te gaan. Dit kan zijn om het ontwerp verder te detailleren, een vergunning aan te vragen of het gehele ontwerp- en bouwproces te begeleiden.

Vraag schetsontwerp aan